Doe ook mee!

Recyclen begint met inzamelen

Bent u consument?

U heeft een belangrijke rol bij het duurzaam verwerken van afgedankte lampen en armaturen. Doordat u ze op de juiste plaats inlevert, kunnen er meer lampen en armaturen gerecycled worden. Dit helpt ons enorm om de volgende stappen te kunnen zetten naar een circulaire verlichtingsketen. Dank u wel voor de moeite!

Verzamel uw afgedankte lampen in de JEKKO

JEKKO lampen en kleine elektronica inzamelboxHet is niet handig om telkens elke kapotte lamp apart naar de winkel of de milieustraat te moeten brengen. Om het voor u makkelijker te maken hebben we daarom de JEKKO ontwikkelt. U kunt er thuis uw afgedankte lampen (én batterijen en kleine elektronische apparatuur) in verzamelen. Zodra de JEKKO vol is levert u de inhoud in één keer in. Handig toch? U kunt de JEKKO aanvragen via gied.van.hoorn@lightrec.nl.

Waar kunt u uw lampen en armaturen inleveren?

U kunt ze inleveren bij de winkel waar een nieuwe lamp wordt gekocht. Steeds meer winkels zetten bovendien inzamelbakken neer. Hierin kunnen altijd oude lampen ingeleverd worden, ook als u geen nieuwe koopt. Ze kunnen dus op steeds meer plekken worden ingeleverd. Oude lampen kunt u ook inleveren bij de gemeentelijke milieustraat.

Logo Stichting Open

Stichting OPEN zamelt zowel lampen in uit de consumentenmarkt als uit het professionele circuit.Bezoek Stichting Open

Home Voor wie Consumenten