Gouden Bakkie-winnaar A.Hak Infranet: “Gestructureerd werken loont”

Jaarlijks deelt Wecycle drie Gouden Bakkie Awards uit aan bedrijven die bovengemiddeld succesvol zijn bij de inzameling van energiezuinige lampen en armaturen. In de categorie tot 30.000 lampen viel dit keer A.Hak Infranet regio Zuid in de prijzen. Volgens Ben van der Linden, projectleider bij A.Hak Infranet, is dat vooral een kwestie van gestructureerd werken.

A.Hak Infranet is een bekende naam in de wereld van verlichting in de openbare ruimte. Het bedrijf verzorgt straatverlichting en verkeersregelinstallaties in opdracht van gemeentes, provincie en Rijk, maar legt ook verlichting aan op bijvoorbeeld sportvelden en grote parkeerterreinen.En hoewel de medewerkers van A.Hak jaarlijks vele duizenden lampen vervangen, is Ben van der Linden er 100% zeker van dat die allemaal goed terechtkomen: in de recyclingbak.

Lees hier het hele artikel.

 

Lees ook:


Over LightRec

LightRec is een initiatief van de producenten en importeurs van energiezuinige verlichting in Nederland. Deelnemers van LightRec voldoen via de deelnemersovereenkomst automatisch aan hun wettelijke verplichting om ook zorg te dragen voor hun producten nadat deze worden afgedankt. » lees meer