Lampen opslaan en afgeven

Bij OPEN kunt u verschillende soorten inzamelmiddelen bestellen om uw lampen veilig in op te slaan. Voor elke situatie bestaat er een passend inzamelmiddel. En als ze vol zijn dan haalt OPEN ze gratis op en wisselt ze om voor nieuwe. 

Bij kleinere hoeveelheden kunt u de oude lampen altijd inleveren op de plek waar u nieuwe lampen koopt. Bij steeds meer groothandels, waaronder Technische Unie en Rexel, staan inzamelbakken waarin u oude verlichting kwijt kunt. Technische Unie biedt daarnaast de mogelijkheid om lampen via hun logistieke systeem mee terug te geven. 

Meer weten over de inzamelmiddelen of een samenwerking met Stichting OPEN?

Neem dan contact op Lightrec of OPEN.


faq iconInzamelmiddelen voor 300 tot 1.500 stuks per jaar

Wonderbox LightRecIn de TL-box passen gasontladingslampen en zowel rechte als hele tl-buizen van 60 cm tot en met 180 cm. Dus ook spaar- en ledlampen. De TL-box is met een vakverdeling aan te passen naar uw wensen.

Afmetingen: (lxbxh) 40x40x120. Uitschuifbaar naar 180 cm.

30 literbox LightRecUitsluitend voor winkelbedrijven in de food en non-food sector. Geschikt voor: spaar- en ledlampen.

Afmetingen:
(lxbxh) 40x30x34 cm

faq iconInzamelmiddelen voor meer dan 1.500 stuks per jaar:

Metalencontainer LightRecDe M-Box heeft een capaciteit voor circa 1200 – 1500 tl-buizen. Geschikt voor rechte tl-buizen van 60 tot en met 180 cm. Gebogen tl-buizen en neonlampen kunnen bovenop de rechte buizen worden gelegd.

Afmetingen: (lxbxh) 195x80x115 cm.

plastic container LightRecDe P-Box heeft een capaciteit van circa 1.500 kleine tl-buizen, spaar- en ledlampen en is onder meer ook geschikt voor ronde tl-buizen en/of natriumlampen.

Afmetingen: (lxbxh) 120x80x74 cm

faq iconArmaturen

Armaturenbox LightRecDe armaturenbox is geschikt voor verlichtingsarmaturen zonder lampen. 

Afmetingen: (lxbxh) 100x120x80 cm.