Wecycle lanceert nieuwe website

Wecycle heeft een vernieuwde website. Onder het mom van 'inleveren is terugkrijgen' leggen alle partijen die betrokken zijn bij de inzameling en recycling van lampen en elektrische apparaten op het nieuwe platform uit waarom zij zich hard willen maken voor dit maatschappelijke doel. Ook voor producenten en importeurs is er een pagina die een toelichting geeft op vragen die belangrijk zijn. Door samen te werken met Wecycle en LightRec is het zo een stuk eenvoudiger en kostenefficiënter om wettelijke verplichtingen na te komen die voortvloeien uit de Regeling AEEA.

Producenten importeurs verlichting website WecycleNaast producenten vertellen ook onder meer gemeenten en winkels waarom zij graag samenwerken met Wecycle. Stichting LightRec werkt al jaren samen met Wecycle aan de uitbreiding van het inzamelnetwerk voor afgedankte lampen en armaturen. Inmiddels kunnen consumenten en professionals in Nederland bij ruim 3500 inzamelpunten terecht in de detailhandel, beschikken alle bouwmarkten en groothandels over inzamelbakken en is het merendeel van de gemeenten in Nederland aangesloten bij Wecycle.

Meer weten? Neem snel een kijkje op de website van Wecycle

 

 

 


Over LightRec

LightRec is een initiatief van de producenten en importeurs van energiezuinige verlichting in Nederland. Deelnemers van LightRec voldoen via de deelnemersovereenkomst automatisch aan hun wettelijke verplichting om ook zorg te dragen voor hun producten nadat deze worden afgedankt. » lees meer