Nieuwe deelnemer | Groot Techniek

Groot Techniek is met drie vestigingen en circa 50 medewerkers één van de grootste technische groothandels van Noord-Holland. Alleen al in het hoofdkantoor in Winkel liggen ruim 24.000 artikelen op afnemers te wachten. De onderneming richt zich hoofdzakelijk op de industrie, offshore, landbouw en visserij.

Het assortiment omvat onder meer aandrijvingen, bevestigingsmaterialen, machines, hydrauliek, pneumatiek, verspaning, PBM en bedrijfskleding. Daarnaast is Groot Techniek ook actief in service en reparatie van compressoren, hogedrukreinigers, hydraulische slangen, cilinders en elektrisch gereedschap.

Sinds januari 2014 verplicht een Algemeen Verbindend Verklaring (AVV) alle producenten en importeurs van verlichting en armaturen zich aan te sluiten bij LightRec. Wecycle voert in opdracht van LightRec de inzameling en recycling uit. Het landelijk dekkend inzamelnetwerk van Wecycle, de uitvoeringsorganisatie van LightRec zorgt ervoor dat de inzameling en recycling aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Wilt u zich ook aansluiten bij LightRec?
Meld u zich dan nu aan op de deelnemersportal van Wecycle.