Duurzaam licht van deelnemer Etaloid Verlichtingstechniek B.V.

Etaloid Verlichtingstechniek B.V. importeert armaturen en is op de hoogte van hun verplichtingen die hierbij horen. Zo zijn ze deelnemer van LightRec geworden.

Etaloid is een specialistische leverancier op het gebied van verlichtingstechniek. Er worden verlichtingsoplossingen gevonden voor nieuwbouw en renovatie in het onderwijs, retail, industrie, zorg en bij sportaccommodaties. Zo is bijvoorbeeld de verlichting op Station Delft afkomstig van dit bedrijf, maar ook het Cultureel Centrum Eemplein in Amersfoort is door Etaloid verlicht. Daarnaast is er bij de renovatie van een geboortekliniek ook gebruik gemaakt van de techniek van Etaloid. In samenwerking met opdrachtgever, architect, lichtontwerper en Regent Lighting is dit project erg succesvol afgerond.

Etaloid

Duurzaam ondernemen wordt belangrijk geacht bij Etaloid. Ze willen met minimaal 2 van de 6 leveranciers binnen 3 jaar op de Nederlandse projectenmarkt een rol spelen in de integrale upcycling van armaturen (c2c). Een zo laag mogelijke energieverbruik garanderen hoort daar natuurlijk ook bij.

Als bedrijf deelnemen aan het collectieve inzamelsysteem heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat je onderdeel bent van een effectieve en efficiënte inzamelings procedure van e-waste via retail, gemeente, installateurs en verwerkers. Wecycle verzorgt de inzameling  en recyling. Meld je aan als deelnemer via: www.wecycle.nl