Acties in decembermaand om inzameling lampen te stimuleren

De maand december staat bol van de Wecycle-acties om zowel consumenten als professionele gebruikers te stimuleren hun oude verlichting te blijven inleveren. Zo zijn er speciaal voor de kleine zelfstandigen virtuele kerstpakketten verstopt bij vijf bekende groothandels. Zzp’ers die hun oude lampen inleveren bij de Wecycle-inleverbakken kunnen met hun smartphone via GPS inchecken op de speciale actiesite en direct zien of ze één van de 1335 kerstpakketten gewonnen hebben.

Maar ook consumenten die hun lamp inleveren maken kans op een prijs.  Wie een oude lamp of armatuur inlevert bij een lampenspeciaalzaak ontvangt een wenskaart met een prijsvraag en maakt zo  kans op een luxe hotelovernachting. Deze actie loopt tot en met 31 december.

Meer informatie over de kerstpakkettenactie voor zzp’ers vindt u op wecycle.nl/kerstpakket.

 

 

 

 


Over LightRec

LightRec is een initiatief van de producenten en importeurs van energiezuinige verlichting in Nederland. Deelnemers van LightRec voldoen via de deelnemersovereenkomst automatisch aan hun wettelijke verplichting om ook zorg te dragen voor hun producten nadat deze worden afgedankt. » lees meer