Disclaimer

LightRec besteedt de grootst mogelijke zorg aan het beheer en onderhoud van deze site. Toch is het mogelijk dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Mocht u toch onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u een e-mail stuurt naar info@lightrec.nl.

LightRec is niet aansprakelijk voor de inhoud van de pagina’s en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site.

Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie, geluids-, beeld- en videomateriaal en/of programmatuur, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel en/of zakelijk gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LightRec. Alle rechten zijn voorbehouden aan LightRec.

Alle informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd.

LightRec behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor informatie, producten/diensten en de inhoud van producten/diensten te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.